Nei Pori  leto 2020 – apartmani

Nei Pori je turističko letovalište smešteno u podnožju planine Olimp, u neposrednoj blizini Platamona, i jedno je od popularnijih letovališta u oblasti Pieria. Organizovan je mali turistički vozić koji za 3 eura vozi do obližnjeg Platamona. Nei Pori je udaljen 115 km od Soluna na putu ka Atini. Mesto je prepoznatljivo po peščanoj plaži koja se pruža duž celog mesta, kristalnom moru, šetalištu sa velikim brojem kafića, barova, taverni i poslastičarnica. Za mlade parove, željne ludog noćnog života, diskoteka i ludovanja, Nei Pori sigurno nije izbor ali je zato za porodičan odmor, uživanje i odmor, skoro idelan. Ima dovoljno restorana/taverni na šetalištu pored plaže, koje je dugačko nekoliko kilometara, da vam večernju šetnju, večeru ili jednostavno desert posle večere u vidu mnogobrojnih sladoleda i kolača čiji je izbor popriličan, učine zanimljivim. Deci definitivno neće biti dosadno jer postoji i luna park za hrabre i manje hrabre klince i klinceze, kao i dosta igraonica sa igricama za veliku i malu decu. Na plaži je sitan, skoro beo pesak koji gosti prosto obožavaju, a sam ulazak u more i dužina plićaka ja idealna za decu. Ulaz u vodu je postepen i isključivo peskovit.
Da zaključimo, Nei Pori je pravo mesto za pravi odmor. Verni ljubitelji ovog mesta rado mu se vraćaju, a novi gosti, u većini slučajeva, najavljuju svoj ponovni dolazak.

Nei Pori apartmani  leto 2019

Nei Pori letovanje - apartmani

Vila Ria Nei Pori

Vila RIA, Nei Pori se nalazi u prvom redu zgrada na velikoj peščanoj plaži, okrenuta ka veličanstvenom Olimpu.

Vila Filio Nei Pori

Vila Filio se nalazi u mirnom, novom delu Nei Porija na udaljenosti od 200 metara od plaže. Vila poseduje velike terase na kojima se živi i doživljava pravi odmor.

Vila Vasilis Nei Pori

Vila Vasilis se nalazi u mirnom, novom delu Nei Porija, odmah pored vile Filio, a na udaljenosti od 200 metara od plaže.

Vila Sofia Nei Pori

Vila Sofia se nalazi  na oko 150 metara od mora i u samom centru Nei Porija (kod crkve).

Nei Pori galerija slika

IZLETI

OBILAZAK

GRČKO VEČE

KRSTARENJE BRODOM